Toiminta

Iltojemme aihepiireinä:  ravitsemus, kodinhoito, terveys ja hyvinvointi, kotipihan kasvit/kukat, egologinen kuluttaminen, asuinalueemme historia/nykypäivä sekä tutustumme myös vieraisiin kulttuureihin.

Omaksi virkistäytymiseksi teemme retkiä teatteriin, konserttiin ja taidenäyttelyyn. Teemme myös retkiä lähiseudulle ja kauemmas.

Toimintamme tukemiseksi järjestämme joulumyyjäiset. Meillä on valmius isompien ja pienenpien kahvitus- ja ym.tarjoilujen järjestämiseen lähiseudulle.

Martta-illat pidetään parittoman viikon tiistaina kello: 17.30 ja kahvitarjoilu alkaa kello: 17.00 lähtien. Kesäkuukausina (kesä-, heinä- ja elokuu) olemme tauolla.

Marttaliitto perii jäsenmaksua, joka on 35 euroa ja se sisältää Martta-lehden.

Kohdasta liity jäsenksi voit liittyä jäseneksi. Jokaisella jäsenellä on oma jäsenkortti.

Myyrmäen Martat ovat jäsen määrältään suurin yhditys Vantaan alueella, jäseniä on 135.

Mukana on vielä 4 jäsentä, jotka ovat liittyneet Myyrmäen Marttoihin perustamisvuonna 1973.

Martat ovat puolueisiin sitoutumattomia.